A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – ismét felhívást tesznek közzé a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

A KAMPÁNY CÉLJA

A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése.

Ismételten a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire kívánjuk felhívni a figyelmet, illetve a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, mely azonban az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.

A KAMPÁNY FELTÉTELEI

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a www.kedvencpatikam.hu weboldalonn- (a Szavazás oldalon), illetve a médiában található kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet.

A kampány 2017. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni.

A KAMPÁNY TARTALMA

Általános adatok:
- a szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük
- új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül
- a szavazatokat a médiában, illetve a patatikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők

A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A kampány időtartama, a szavazatok leadási ideje 2017. szeptember 30-ig lehetséges.

A "Kedvenc Patikám" cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVI. kongresszusán kerül sor.

Kedvenc Patikám főoldal

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége támogatásával.